Uslovi poslavanja

Opšti uslovi poslovanja

lejlinakorpa.com je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini, zakonom o zaštiti potrošača i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Srbiji. Posetom ili kupovinom na internet prodavnici lejlinakorpa.com prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. lejlinakorpa.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. U slučaju izmene, kupci su vezani uslovima koji su važili u trenutku kupovine.

Veb stranicom lejlinakorpa.com upravlja Joy group D.O.O., Vatroslava Lisinskog 21 Lokal 4, Matični broj: 20772182, Poreski identifikacioni broj (PIB): 107271206.

Radno vreme 

Za kontakt putem e-pošte: 00-24h, svim danima u nedelji.

Za kontakt putem telefona pon-pet : 10-16 h

Email : Prodaja[at]lejlinakorpa.com

Telefon : 061-312 10 97

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu su vlasništvo lejlinakorpa.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti lejlinakorpa.com.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu 

Prodavnica zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave da promeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Prodavnice nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća, osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Zaštita privatnosti

U ime Internet prodavnice lejlinakorpa.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i posetiocima i podatke neophodne za poslovanje, promotivne kampanje i informisanje kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o posetiocima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice lejlinakorpa.com odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Prodavnica neće deliti lične podatke sa trećim licima, bez prethodne saglasnosti kupca.

Dajemo kupcima mogućnost izbora da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Za sva pitanja, zahteve ili pritužbe u vezi sa primenom ove politike ili za ostvarivanje Vaših prava vezanih za zaštitu ličnih podataka možete se obratiti kontakt osobi za zaštitu ličnih podataka: prodaja[at]lejlinakorpa.com

Zloupotrebe 

Za bilo kakvu zloupotrebu, ili pokušaj zloupotrebe prilikom korišćenja Prodavnice, njenih sadržaja i pokušaja lažnih porudžbina, Prodavnica će preuzeti odgovarajuće zakonske mere.

Prodavnica neće odgovarati na poruke uvredljivog sadržaja koje budu upućene Prodavnici, ili bilo kome zaposlenom u njoj. Prodavnica može blokirati pristup sajtu korisnicima čije su IP adrese korišćene za slanje uvredljivh poruka.

Ograničenje odgovornosti 

Prodavnica se u okviru svojih mogućnosti trudi da obezbedi ažurnost i pravilnost podataka koji su objavljeni na njenoj internet stranici. Ipak, može doći do greške u vezi sa samim proizvodom, dostupnošću proizvoda, informacijom o načinima i rokovima dostave ili cenom, kao i do toga da prodavnica ne uspe da prepravi neki od ovih podataka, ili da to uradi u trenutku porudžbine kupca. U ovakvim slučajevima, Prodavnica je u obavezi da obavesti korisnika o promeni i da mu omogući odustajanje od porudžbine ili zamenu poručenog proizvoda.

Zadržavamo pravo na promenu uslova poslovanja u bilo kom trenutku i na bilo koji način, iz bilo kog razloga i bez prethodne najave.

Kompanija ne snosi odgovornost za povremene neaktivnosti veb lokacije, bilo kakve netačnosti podataka i bilo kakvu štetu nastalu upotrebom netačnih ili nepotpunih informacija.

Ni kompanija Joy group d.o.o., Beograd i nijedno drugo pravno ili fizičko lice koje je učestvovalo u nastanku i proizvodnji veb lokacije lejlinakorpa.com neće biti odgovorno za štetu nastalu zbog pristupa informacijama na lejlinakorpa.com ili bilo koje druge greške i nedostake u njihovom sadržaju.

Opisi proizvoda

Opisi proizvoda i preporuke za korišćenje su preuzeti od proizvođača, a prevedeni su u cilju pomoći korisnicima prilikom rukovanja ovim proizvodima. Usled greške u prevodu ili drugih razloga, može doći do pogrešne interpretacije ovih preporuka, pa ih ne treba shvatati bukvalno. Prodavnica neće biti odgovorna ukoliko se ove preporuke shvate bukvalno, pogrešno, ili to izazove bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu.

Iako se prodavnica trudi da u opisima ponudi verne slike proizvoda, sve fotografije su snimljene kao simbolički prikaz proizvoda i nekada ne daju svojstva proizvoda.

Žalbe i sporovi 

Prodavnica poštuje važeći Zakon o zaštiti potrošača. Prodavnica se u okviru svojih mogućnosti trudi da ispuni svoju dužnost i da uspostavi efikasan sistem prihvatanja žalbi, pa je u skladu sa tim omogućila da je Korisnik kontaktira telefonom, ili putem e-pošte. Svi zaposleni u Prodavnici su ovlašćeni da primaju žalbe. Žalba se podnosi putem e-pošte na adresu prodaja[at]lejlinakorpa.com

Prodavnica će uvek učiniti sve što je u njenoj moći da svi eventualni sporovi budu rešeni mirnim putem.

Za ostale uslove, koji nisu navedeni u Opštim uslovima poslovanja, primenjuju se odredbe po relevantnom važećem zakonodavstvu.

Veze povezane sa temom

Lejlina korpa - 2022 ©