Odustanak od kupovine

Da li imam pravo da vratim proizvod bez razloga ?

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, poručili ste pogrešnu veličinu, boju ili iz bilo kog razloga želite da vratite proizvod, imate pravo na to u roku od 14 dana od preuzimanja paketa.

Da li dobijam povrat novca ?

Ukoliko nam vratite proizvod u istom stanju u kakvom ste ga i dobili (ispravan, neoštećen, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži), u roku od 7 dana od prijema paketa, dobijate povrat novca (cenu proizvoda + prvu poštarinu ukoliko dostava nije bila besplatna).

Koja je procedura vraćanja ?

  • Kada se odlučite da određeni proizvod vratite, potrebno je da nam to saopštite u pisanoj formi putem E-mail-a ili telefona u roku od 24h od preuzimanja pošiljke.
  • Zatim je potrebno da nam pošaljete popunjen formular sa osnovnim podacima o povraćaju robe, koji možete naći OVDE.
  • Proizvod je potom potrebno da dobro upakujete i obezbedite i zajedno sa fakturom i fiskalnim računom pošaljete Postexpress-om (bez otkupa) na našu adresu. Takođe ste u obavezi da Vi platite poštarinu. Ukoliko poštarina ne bude plaćena, nismo u obavezi da paket preuzmemo.
  • Kada nam paket stigne, ustanovljavamo da li su proizvod i ambalaža neoštećeni. Artkli od kojih kupac odustaje moraju biti upravo onakvi kakve ih je kupac dobio: nekorišćeni, neoštećeni i neotpakovani iz originalne ambalaže u kojoj se nalaze.
  • Ukoliko je sve u redu, u roku od 7 dana dobićete povrat novca.

 

Veze povezane sa temom

Lejlina korpa - 2022 ©